Palvelut yrityksille

Pienenettävä sisältö

Olemme liikematkustajien arvostama matka- ja viisumitoimisto

Rustravel on täyden palvelun matkatoimisto ja viisumitoimisto liikematkustajille. Palvelemme sekä kotimaisia että kansainvälisiä yritysasiakkaita kaikissa matkajärjestelyissä.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa Tehtaankatu 12:ssa.

Meiltä voit tilata niin yksittäisten matkojen kuin ryhmämatkojen järjestelyt.

Tunnemme erityisen hyvin Venäjän sekä entisen Neuvostoliiton alueen maat

Jo 20 vuoden ajan tärkeimpänä erikoisalanamme ovat olleet Venäjän, Valko-Venäjän, Kiinan ja Keski-Aasian (Kazakstan, Mongolia), kuten Thaimaan ja Intian viisumipalvelut.

Matkat ja viisumit niin Venäjälle kuin entisen Neuvostoliiton alueelle ovatkin suosituimpia tuotteitamme.

Kun tilaat meiltä matkajärjestelyt, niin varmistamme sinulle huolettoman ja turvallisen matkan.

Viisumeita miltei kaikkialle

Venäjän viisumit saat tilattua helposti online-palvelustamme. Venäjän viisumituotteitamme ovat turistiviisumit, kerta-/kaksikertaviisumit, monikertaviisumit, ryhmäviisumit ja viisumit asiakkaan omalla kutsulla. Tarkemmat tiedot Venäjän viisumeista löydät täältä.

Viisumipalvelumme kattaa myös Kiinan viisumit, Intian viisumit, Thaimaan viisumit, Valko-Venäjän viisumit, Kazakhstanin viisumit, Mongolian viisumit.

Kansainvälisen palvelumme ansiosta yritykset voivat tilata meiltä viisumeita mistä maasta tahansa. Asiakirjojen toimitusta varten olemme solmineet yhteistyösopimukset kaikkien merkittävien kuriiriliikkeiden kanssa.

Toimitamme viisumit ja matkaliput myös suoraan lentokentälle.

Turvallinen ja luotettava yhteistyökumppani

Asioimme viisumitilauksissa suoraan lähetystöjen ja konsulaattien kanssa. Tunnemme viranomaiskäytännöt ja kauttamme toimitettujen viisumihakemusten käsittely sujuu luvatusti.

Viisumien pikapalvelumme auttaa kiireellisissä järjestelyissä. Voit myös seurata tekemiäsi varauksia verkkopalvelussamme.

Viisumit helpommin ja nopeammin

Venäjän viisumit voi jo tilata suoraan online-palvelustamme ja sinne ovat tulossa pian myös muut viisumituotteemme. Samoin kaikkien viisumeiden sähköiset lomakkeet ja niiden täyttöohjeet löytyvät sivuiltamme.

Nopea apu aina puhelinsoiton päässä

Asiantuntijamme osaavat neuvoa kaikissa matkavarauksissa, myös oikean ja tarkoituksenmukaisimman viisumin hankinnassa. Viisumiongelmat ratkeavat aina nopeasti soittamalla numeroomme 0403507428.

Matkan tarkoituksen ja keston perusteella saamme selvitettyä, mikä on sen hetkinen edullisin, nopein, tai muuten paras viisumivaihtoehto. Samalla tarkistamme myös muut huomioivat asiat, kuten käsittelyajan ja hakemuksen mukaan tarvittavien liitteiden olemassaolon.

Tiedotamme aina asiakkaitamme viisumihakemusten muutoksista sekä viisumien poikkeavista käsittelyaikatauluista ja tiedotteet löytyvät kaikille myös verkkosivumme uutisosiosta.

Miten tavoitat meidät?

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa Tehtaankatu 12:ssa.

Lisätietoa ja apua saat toimistomme henkilökunnalta puhelinnumerosta 0403507428 tai sähköpostitse info@rustravel.fi. Kaikki yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeen löydät yhteydenottosivulta.

Rustravel Oy on luotettava ja vakavarainen matka- ja viisumitoimisto, joka on toiminnastaan alv-velvollinen ja täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.