Rustravel Oy

Matkatoimisto Rustravel Oy on perustettu vuonna 2002!

Olemme tunnettu ja turvallinen matkatoimisto

Rustravel Oy on luotettava suomalainen matka- ja viisumitoimisto. Olemme toimineet jo vuodesta 2002 ja asiakkaitamme ovat niin kotimaiset kuin ulkomaiset yritykset sekä yksityishenkilöt. Matkapalvelut ja viisumit järjestyvät kauttamme vaivattomasti. Erityisen hyvin tunnemme Venäjän sekä entisen Neuvostoliiton alueen matkailun, jonka kaikkiin maihin saat meiltä turvalliset ja huolettomat matkajärjestelyt.

Viisumien hankkiminen onnistuu helposti verkkotilauksena online-palvelustamme. Toimistostamme saat myös kaikki yrityksille, yhdistyksille sekä ryhmille tarvittavat matka- ja viisumipalvelut. Viisumipalvelumme kattaa Venäjän viisumit, Kiinan viisumit, Thaimaan viisumit, Intian viisumit, Mongolian viisumit, Valko-Venäjän viisumit, Kazakhstanin viisumit.

Viisumien asiantuntija

Viisumikäytännöt vaihtelevat maittain ja niissä on eroavaisuuksia eri maiden kansalaisille. Matkatoimistomme tunnetaan osaamisestaan ja hyvästä palvelusta. Me asioimme suoraan lähetystöjen ja konsulaattien kanssa ja olemme aina tietoisia myös mahdollisista ruuhka- tai poikkeustilanteista. Olipa kyseessä turistiviisumi, liikematkaviisumi, työviisumi, opiskeluviisumi, yksityisviisumi, pikaviisumi, monikertaviisumi, ryhmäviisumi tai kauttakulkuviisumi, saat tilattua sen viisumipalvelustamme nopeasti.

Muistathan, että viisumin myöntämiseen tarvitaan aina voimassaoleva passi ja se on toimitettava hakemuksen mukana. Passin ja muiden asiapapereiden toimitus tapahtuu lähettipalvelun avulla, tai tuomalla ja noutamalla asiakirjat toimistostamme. Postin ja Matkahuollon lisäksi yhteistyökumppaneitamme ovat DHL, UPS, FedEx ja HRX.

Palvelemme kansainvälisesti

Rustravel tarjoaa viisumipalveluja kansainvälisesti ja asiakkainamme on myös monia ulkomaisia yrityksiä. Panostamme jatkuvasti viisumien vaivattomampaan hankkimiseen ja kuriiritoimitusten ansiosta passin ja muiden asiapapereiden lähetykset onnistuvat nopeasti ja luotettavasti kaikkialle.

Meiltä saat avun nopeasti

Nopean avun ja vastaukset askarruttaviin kysymyksiin saat aina soittamalla meille numeroon 0403507428.

Löydät myös kaikki ohjeet viisumien hankintaan verkkosivuiltamme. Maakohtaisten viisumien kohdalta löytyvät myös sähköiset viisumihakemuslomakkeet sekä niiden täyttöohjeet. Esimerkiksi Venäjän viisumin tilaus onnistuu suoraan online-palvelussamme, joka laajenee pian kattamaan myös muut viisumit.

Kiireen sattuessa, pystymme huolehtimaan matkajärjestelysi kuntoon nopeimmassa mahdollisessa aikataulussa.

Miten tavoitat meidät?

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa Tehtaankatu 12:ssa.

Lisätietoa ja apua saat toimistomme henkilökunnalta puhelinnumerosta 0403507428 tai sähköpostitse info@rustravel.fi. Kaikki yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeen löydät yhteydenottosivulta.

Rustravel Oy on luotettava ja vakavarainen matka- ja viisumitoimisto, joka on toiminnastaan alv-velvollinen ja täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.